Cautare

166 de rezultate pentru "craciunescu paula" (2.61 secunde)
Producatorii generali sunt Universal Music Romania si Gypsy Productions Romania, iar producatorii executivi sunt Damian Draghici, Paula Rosenberg si Toby Gough.
Diana Cavallioti, Alexandru Pavel, George Costin, Nicoleta Hancu, Adrian Nicolae, Sorin Miron, Andrei Hutuleac, Andreea Gramosteanu, Alin Florea/Andrei Radu, Codrin Boldea, Matei Arvunescu, Carol Ionescu, Costin Dogioiu, Flavius Calin, Marian Olteanu, Vociu Aanitei, Andrei Redinciuc, Stefan Mohor, Paul Radu, Nicoleta Bucur, Paula Safciu.
Este cea mai buna clasare a Romaniei in concurs, de la succesul obtinut de Paula Seling si Ovi la editia din 2010, organizata la Oslo si a patra in istoria participarii Romaniei la Eurovision.
Din distributie fac parte nume mari ca Dorel Visan sau Dana Dogaru, dar si actori tineri precum Lari Georgescu, Alexandra Fasola si Paula Rotar.
Ana si sotul ei sunt a sasea pereche de fini, iar cadoul nasilor pentru ei a fost surpriza, mai multi invitati de marca la nunta, precum Ionut Dolanescu, Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, care au incins atmosfera si carora tin sa le multumesc ca au fost alaturi de noi!”, a declarat vedeta.
Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, K1 si grupul Crai Nou din Alba Iulia, dar si actorii Vlad Radescu, Mihaela Radescu si Sorin Francu.
Directorul de imagine este Lennert Hillege iar montajul este asigurat de Stanley Kolk si Jake York. Scenografia este semnata de Paula Loos, costumele de Deborah Newhall, iar muzica de John Frizzell.
S-a incheiat, astfel, o saptamana neagra pentru Romania, deschisa de Prim-Priveghitorul Victor Ponta si de Intai Tamaietoarea Paula Iacob, primii intr-un lung sir de bocitoare, la care s-au aliniat deopotriva cei legati de "simpatia" si "compasiunea" pentru "omul Gigi".
Postarea a avut loc in timp ce la Romania Tv se difuza, in regim de Breaking News, o emisiune moderata de Sorina Matei si Paula Rusu, in care se analiza cazul Sorin Alexandrescu si se facea referire la "grupul de presiune" al patronului Dan Voiculescu.
Paula Rotaru) Nu doar femeile fac parte din categoria victimelor inesteticei burtici. Pe cat de multe femei se plang ca s-au ingrasat, tot atatia barbati urla sus si tare ca nu stiu ce sa mai faca sa scape de faimoasa "burta de bere".
Cu putin timp inainte ca Paula Seling si Ovi sa fie anuntati drept marii castigatori ai finalei nationale Eurovision, cu piesa "Miracle", un accident teribil le-a dat mari emotii organizatorilor.
Ultima sa postare, de duminica, pe contul de Twitter este o fotografie din copilarie in care apare impreuna cu mama sa, Paula Yates.
Cristina Bazavan - blogger, Cristi China Birta - blogger, Lacramioara Botezatu - Project Manager www.csrmedia.ro, Florin Ghinda - Fondator Romaniapozitiva.ro, Paula Herlo - jurnalist, Mircea Kivu - Sociolog FDSC, Ionut Sibian - Director Executiv FDSC si Ruxandra Voda, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.
Paula Rotaru Boala celiaca sau intoleranta la gluten este o afectiune autoimuna declansata de ingestia de gluten (proteina din grau, secara si orz) la indivizi predispusi genetic.
Produsele noastre dulci se gasesc la vanzare in cofetaria Dulce by Paula din Piata Amzei, iar celelalte, tot fara gluten, la Mega Image Dorobanti, ne-a spus Dana Duca.
Imediat dupa acel incident, Paula Seling a reacționat si a oferit explicatii. Ea a marturisit, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Paul, absolvent de Arhitectura, este grav bolnav.
Paula Rotaru) Denumire populara: lavanda, levantica, levant, aspic, epichinel Denumire stiintifica: Lavandula angustifolia Descriere Numita si levantica, acest arbust mic, originar din regiunea mediteraneeana, atinge inaltimea de 30-60 cm.
Paula Rotaru ) Mierea, alcatuita dintr-o combinatie de zaharuri naturale, poate declansa modificari metabolice care neutralizeaza pofta de dulciuri, afirma specialistii in nutritie.
Paula Rotaru) Statisticile spun negru pe alb ca hartuirea sexuala este inca prezenta in destul de multe birouri. In urma cu cativa ani, conform Comisiei pentru oportunitati egale in ceea ce priveste angajarea, femeile au inaintat 86% dintre plangerile impotriva actelor de hartuire sexuala.
Paula Rotaru) Un proces biologic firesc, menopauza este considerata o etapa de referinta a varstei de mijloc a femeii, care aduce cu sine nu doar schimbari fizice si anatomice drastice, ci si de natura emotionala, comportamentala sau sociala.
google-analytics.com